info@unitc.nl • Frambozenstraat 6A • 2564 XM Den Haag • T. 070 - 887 0152

Hans Swaep is een allround vormgever en illustrator die zich thuis voelt in diverse stijlen; grafisch monumentaal, realistisch en strip of cartoon.
Ook zijn ontwerpen kenmerken zich door diversiteit en veelzijdigheid; van ingetogen sober tot uitbundig en kleurig, al naar gelang de sfeer die het ontwerpdoel het beste dient.
Daarnaast is Hans een vakkundig DTP-er en ervaren intermediair voor uw digitale- en/of drukwerk producties.

Leo Immerzeel is een ervaren illustrator die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend op het gebied van cartoons, strips, wenskaarten, 3D design en animaties. Naast deze creatieve eigenschappen pakt Leo ook graag technische uitdagingen als webdevelopment (Wordpress in combinatie met Headway Themes) en 3D technieken aan.

Ylva Svensson heeft als illustrator in de loop der jaren diverse, heel eigen stijlen ontwikkeld; van cartoonesk tot schilderachtig.
Communicatie, sfeer en humor zijn belangrijke aspecten in haar werk. Van Ylva's hand is o.a. de succesvolle wenskaartenserie 'Smile!', uitgegeven door Hallmark Cards Nederland. De 'tongue-in-cheek' humor die deze serie kenmerkt is tekenend voor Ylva's werk en maakt het ook uitermate geschikt voor kinderboeken.